ASOCIATIA COPYRO - SOCIETATE DE GESTIUNE A DREPTURILOR DE AUTOR

Legislatie

Legislatie:

Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe

Metodologii:

– Hotararea arbitrala privind stabilirea metodologiei pentru copie privata aparate

– Hotararea arbitrala privind stabilirea  metodologiei pentru copie privata hartie

– Hotararea arbitrala privind stabilirea metodologiei pentru radiodifuzare TV

Hotararea arbitrala privind stabilirea metodologiei pentru radiodifuzare RADIO

Decizii:

– DECIZIA CIVILA Nr. 136A , din data de 28 septembrie 2012 , SECȚIA A IX-A CIVILĂ ȘI PENTRU CAUZE PRIVIND PROPRIETATEA INTELECTUALĂ, (cota ce revine COPYRO din remuneratiile pentru retransmiterea prin cablu) ce a schimbat in parte Decizia directorului general al ORDA nr. 247 din 31 august 2011 privind publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, a Hotărârii arbitrale din data de 30 august 2011 având drept obiect repartizarea remuneraţiilor şi a comisionului datorat colectorului unic pentru dreptul de retransmitere prin cablu şi pentru remuneraţia compensatorie pentru copia privată .

DECIZIA CIVILA Nr.263A din 16 noiembrie 2010, SECȚIA A IX-A CIVILĂ ȘI PENTRU CAUZE PRIVIND PROPRIETATEA INTELECTUALĂ, (remuneratii pentru retransmiterea prin cablu)

DECIZIA CIVILA Nr.184 din 18 decembrie 2012,  SECȚIA A IX-A CIVILĂ ȘI PENTRU CAUZE PRIVIND PROPRIETATEA INTELECTUALĂ, (forma finala metodologie radiodifuzare TV)

 

DECIZIA ORDA 131/2020 publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1059/11.11.2020, privind desemnarea organismului de gestiune colectivă Societatea de Gestiune Colectivă a Drepturilor de Autor – COPYRO drept colector al remuneraţiilor cuvenite autorilor de opere scrise pentru retransmiterea prin cablu

 

Prelucrare date cu caracter personal de catre organismele de gestiune colectiva (link).

 

Decizia Directorului General al ORDA cu nr.8/01.06.1997 pentru avizarea functionarii COPYRO ca organism de gestiune colectiva a drepturilor de autor in domeniul operelor scrise. (link).

 

ASOCIATIA COPYRO – SOCIETATE DE GESTIUNE A DREPTURILOR DE AUTOR